Hírek

← Vissza

Amikor a gyepek egyszerre inspirálnak és nyereményeket hoznak!

None

Az egész ország területéről jelentkeztek diákok és mesterisek a július 21-én meghirdetett, „Tekintettel a gyepekre” című alkotói versenyünkre. Az október 15-i határidőig 40 fiatal 52 munkája érkezett (40 az Állókép és 12 a Mozgókép kategóriába): illusztrációk, fényképek, plakátok, grafikák, rajzok, animációk és kisfilmek.

A következő lépés a közönség díjra jelölt munkák kiválasztása volt. November 7-ig bárkinek lehetősége van szavazni egy Like-al a kedvenc alkotására (alkotásaira) egyesületünk Facebook oldalán – Milvus Group, a legtöbb szavazatot kapó pályaműnek ítéljük oda a közönségdíjat.

A végső kiértékelést egy szakmai zsűri fogja végezni, amely biológusokból, kommunikációs és marketing szakemberekből fog állni. A zsűrizési kritériumok alapja az eredetiség, kreativitás, relevancia és tudományos megfelelés lesznek.

A díjak összértéke 2.500 €, és ezek audio-video vagy IT felszerelés utalványok formájában kerülnek kiosztásra a két kategória (Állókép és Mozgókép) 1., 2. és 3. helyezettje, illetve az eredetiség díj és a közönség díj nyertesei között.

Az eredményeket november 14-én fogjuk közölni a weboldalunkon és a közösségi média csatornáinkon. A legjobb munkákat kiállítjuk a díjkiosztó rendezvényen, valamint kiállítást szervezünk belőlük az ország másik három városában.

Köszönjük az értékes munkákat a pályázóknak, és sok sikert kívánunk a versenyhez!

***

Naptár

  • Nyilvános szavazás a közönség díjért, a Milvus Csoport Facebook oldalán: 2022. október 24 - november
  • Eredményhirdetés a weboldalon: 2022. november 14.
  • Díjátadás és kiállítás: 2022. december
  • Három kiállítás a díjazott alkotásokból: 2023. január - március
Megosztás: