Știri

← Back

Când pajiștile aduc inspirație... și premii!

None

Studenți și masteranzi din toată țara s-au înscris la concursul de creație “Cu ochii pe pajiști”, pe care l-am lansat pe 21 iulie. Până la termenul limită din 15 octombrie, 40 de tineri ne-au trimis 52 de lucrări (40 la secțiunea Imagine și 12 la secțiunea Video), printre care: ilustrații, fotografii, afișe, grafică, desen, animații sau dramatizări.

Următorul pas a fost selecția lucrărilor pentru votul publicului, prin care, printr-un Like, publicul are ocazia să voteze, până pe 7 noiembrie, lucrarea preferată (sau lucrările preferate) pe pagina de Facebook – Milvus Group.

Selecția finală va fi realizată de către un juriu format din biologi și specialiști în: design, comunicare și marketing, iar criteriile în baza cărora se va face jurizarea lucrărilor sunt: originalitate, creativitate, relevanță pentru tema propusă și acuratețe.

Premiile, sub forma unor vouchere pentru echipamente/accesorii foto-video sau IT în valoare totală de 2.500 €, vor fi distribuite celor care vor fi desemnați pe locurile 1, 2 și 3 la ambele categorii (Imagine și Video), precum și celor care vor primi premiul pentru originalitate și cel din urma votului public.

Rezultatele finale le vom publica pe 14 noiembrie pe pagina noastră de internet și pe rețelele de socializare. Cele mai bune lucrări vor fi expuse la festivitatea de decernare a premiilor și în alte trei orașe din țară.

Le mulțumim tuturor aplicanților pentru lucrări și le dorim mult succes în competiție.

***

Calendar

  • Vot public pe pagina de Facebook a Grupului Milvus pentru Premiul publicului: 24 octombrie - 7 noiembrie 2022
  • Publicarea rezultatelor pe site: 14 noiembrie 2022
  • Premierea câștigătorilor și vernisaj: decembrie 2022
  • Trei expoziții cu lucrările premiate: ianuarie - martie 2023.

 

Share this post: